September 13, 2022, 20:00 : Eerbetoon Concert aan Stephan Dunkelman


De voorstelling wordt voorgesteld in het kader van het Loop Festival van het Forum de la Création Musicale door de Belgische Federatie voor Elektro-akoestische Muziek.
Dit concert is een eerbetoon aan Stephan Dunkelman. Als componist en oude vriend was Stephan ook de drijvende kracht achter talrijke projecten van de Belgische Federatie voor Elektroakoestische Muziek, concerten in het kader van de Week van het Geluid, de LOOP-festivals en de Belgische Muziekdagen 2020 binnen het Componistenforum.
Zijn plotselinge dood heeft ons allen zeer getroffen. Wij voelen nog steeds het verlies en het verdriet en herinneren ons zijn creativiteit, zijn grote gevoeligheid en zijn uitzonderlijke vrijgevigheid, zowel tegenover zijn vrienden als bij zijn inspanningen om de verspreiding van elektroakoestische muziek in België te bevorderen.
Door omstandigheden is dit concert helaas verschillende keren uitgesteld, tot we nu de tweede verjaardag van zijn overlijden naderen.

PROGRAMMA :

  • WERKEN VAN STEPHAN DUNKELMAN
  • COMPOSITIE IN TRIBUTE: Elizabeth Anderson, Charo Calvo, Dimitri Coppe, Ingrid Drese, Stéphanie Laforce, Daniel Perez Hajdu, Jean-Louis Poliart, Todor Todoroff, Raphaël Vens.
  • Stéphan Orlando zal ook een piano-improvisatie uitvoeren op elektro-akoestische muziek van Stephan Dunkelman, een fragment van een gezamenlijk project genaamd “Inner nest” dat zij niet konden voltooien.
Gedetailleerd programma : PROGRAMME_ FeBeME_LOOP220913
 

TARIEVEN: 12 / 10 / 7€ – 1,25€ Artikel 27